AKTIVNOSTI ZA OTROKE

PLES ZA OTROKE-RITEM –PLES-GLASBA

Plesne urice so primerne za otroke od 5-7 let. Glasba in gib sta že od najzgodnejših obdobij razvoja človeštva močno povezana. v tesni povezavi sta  gib in glasbeni element-ritem. Pri tem gre za spontano povezavo. Ritem je gibanje, je v naši naravi. Če razumemo gibe telesa, razumemo tudi gibanje v glasbi. Otroci se naučijo osnovnih gibov, ki jih smiselno povežejo z glasbo. Gibi so sestavljeni v preproste koreografije, ki spremljajo glasbo in otroke popeljejo skozi zgodbo, da lažje osvojijo plesne gibe.

Plesne urice potekajo 1x tedensko in trajajo eno pedagoško uro, torej 45′ minut.

SPROSTITVENA TELOVADBA ZA OTROKE

Sprostitvena telovadba je  primerna za otroke od 5-7 let. Poudarek je na razgibavanju telesa in sprostitveni telovadbi. Pri telovadbi bodo otroci razvijali gibljivost, moč, koordinacijo in nadzor nad svojim telesom, krepili bodo samozavest, odnose med vrstniki, samozadovoljstvo in samospoštovanje.

Gibanje  otrok je eno od najpomembnejših  področij v otrokovem razvoju. Če se otrok giblje,   je vesel in zadovoljen in se ob enem razvija v celovito osebnost. Pri tem ohranjanja in krepi svoje zdravje. Gibanje vpliva na področja razvoja otroka kot so : telesni,  socialni  in čustveni razvoj.

Plesne urice potekajo 1x tedensko in trajajo eno pedagoško uro, torej 45′ minut.

ROJSTNODNEVNE ZABAVE

Če si vaši otroci želijo nepozabne zabave za rojstni dan, smo tukaj, da vam pri tem pomagamo. Poskrbimo za celotno ponudbo in tudi za to, da boste vi na ta dan brez skrbi. Za otroke imamo pripravljene zabavne športne in animacijske igre ter tematske zabave.

Praznovanje rojstnega dne je za otroke res ​prav posebno doživetje. Zakaj jim ne bi ponudili nekaj drugačnega?​

Na naših zabavah ni časa za dolgočasenje, dovolj je prostora za tekanje, skakanje, predvsem pa je zagotovljeno primerno okolje za igro pod vodstvom izkušenih animatorjev.

Če želite svojim otrokom med praznovanjem ponuditi več, se oglasite pri nas in zagotavljamo vam, da ne boste razočarani.

ROJSTNODNEVNE ZABAVE SE ODVIJAJO MED VIKENDI (soboto in nedeljo) V DOPOLDANSKEM ALI POPOLDANSKEM ČASU.

 

REZERVACIJA:

Zaradi zasedenosti prostora je rezervacija rojstnodnevne zabave priporočljiva vsaj 14 dni pred izbranim terminom.

 

ZA REZERVACIJO ALI DODATNE INFORMACIJE:

– POKLIČITE NA 041 649 844 Lucija
– IZPOLNITE KONTAKTNI OBRAZEC (glej “Kontakt“)
– PIŠITE NA: info@harmonyfit.si

 

MAKSIMALNO ŠTEVILO OTROK NA ZABAVI JE 20.
OBVEZNA JE TUDI UPORABA COPAT.

 

KAJ VKLJUČUJE PONUDBA ZA PRAZNOVANJE?

 

V CENO JE VKLJUČENO:

– animacija

– najem prostora

– okrasitev prostora

– izkušeni animatorji

– hrana in pijača (brez torte! *)

– Fotografije iz zabave ( USB  ključek prinesejo starši s seboj)

 

TRAJANJE PRAZNOVANJA:

2,5 ur

 

PRIGRIZKI ZA SLAVJE

Otroci so sorazmerno nezahtevni gostje. Najbolj se razveselijo slanih prigrizkov ali koščka pice. Vrhunec praznovanja pa je vsekakor torta, ki mora biti čim lepša in navsezadnje tudi po okusu slavljenca oziroma slavljenke.

 

NAŠA PONUDBA:

1. Sadje in pijača (voda in čaj).

2. Pica ali slani prigrizki (po predhodnem dogovoru).

OPIS POSAMEZNE TEMATIKE:
PRINCESKIN DAN

Ustvarjamo krone in sablje, ki jih po svojih željah okrasimo in tako postanemo pravi grajski vitezi in princeske. Sledi razvajanje princesk (ličenje, friziranje …), tako kot se spodobi za princeske, nadaljujemo z  grajskimi in razvedrilnimi igrami.

DISCO SHOW + KARAOKE

Otroci se zabavajo ob glasbi, plesu in petju. Naučimo se plesati različne zvrsti plesa, po želji otrok pripravimo karaoke s pravim mikrofonom za vse tiste, ki si želijo zabave ob petju. Glasbo in pesem si izberejo sami. Pripravimo tudi različne vrste modnih dodatkov, ki so namenjeni plesu.

Možnost izbire je lahko tudi samo Disco ali samo karaoke.

KARNEVAL – CIRKUŠKE IGRE

Karneval se odvija ob različnih zabavnih igrah. Otroci ob igrah razvijajo svojo domišljijo, različne spretnosti , se veliko gibajo ter se preobrazijo s pomočjo različnih kostumov. Zabava se odvija ob spremljavi glasbe.

TOP MODEL

Otroci doživijo pravo modno preobrazbo. Sami in s pomočjo animatork pripravijo modne dodatke in pri tem razvijajo svojo domišljijo. Videzov je lahko veliko, seveda je odvisno od same ustvarjalnosti. Sledi sprehod po rdeči preprogi, ob katerem pokažejo svoje kreacije. Ob fotografiranju in glasbi na modni pisti, se otroci počutijo kot prave filmske zvezde.

ŠPORTNE IGRE

Športna animacija zajema športne igre, poligone, štafetne, miselne igre ter igre umirjanja. Praznovanje rojstnega dne in igre prilagodimo starosti otrok in njihovim željam. Otroci maksimalno izkoristijo svojo odvečno energijo in jo usmerijo v koristno preživet čas s svojimi prijatelji.

VILINSKA ZABAVA

Vile s plesom pričarajo čarobno vzdušje, iščejo poseben vilinski prah ter lovijo čarobne metulje. Celoten rojstni dan pa na njih preži nevarna čarovnica. Naloga vil je, da jo s skupnimi močmi ujamejo in jo spremenijo v prijazno čarovnico.
Ob koncu zabave slavljenec/ka, dobi darilo za domov.

DODATNA PONUDBA

– Možnost pinjate z doplačilom (15€).

– Po želji otrok se na koncu lahko izvede tudi pomiritev ob sproščujoči glasbi.